Foto: Ramon Kool

Foto: Ramon Kool

Foto: Ramon Kool

Foto: Ramon Kool

Foto: Ramon Kool

Foto: Ramon Kool

Anne Jan

De 7 Hoofdzonden in de Geneeskunde

Ooit studeerde Anne Jan geneeskunde...

Maar na 2 overwinningen op cabaretfestivals (hij won zowel Cameretten in Rotterdam als het Groninger Studenten  Cabaretfestival) besloot hij volledig voor het theater te gaan. Sindsdien maakte hij o.a. 5 solo cabaretvoorstellingen, richtte hij een standup comedy collectief op en trad hij veel in het hele land op.

Maar…

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. En daarom heeft Anne Jan nu een voorstelling over de geneeskunde gemaakt. Een show waarin hij de medische wereld beschouwt vanuit de 7 Hoofdzonden. Want, zoals Anne Jan zegt: “Zonden horen bij het leven en beïnvloeden ook het handelen van zowel hulpverleners als patiënten.”

In de cabaretvoorstelling geeft Anne Jan aan de hand van liedjes en conferences over menselijke eigenschappen als schaamte, jaloezie en gulzigheid een scherpe, hilarische en muzikale blik op zorgverlening en de medische wereld in het bijzonder. 

Deze voorstelling leent zich hiermee uitermate goed voor (para)medische congressen, symposia, bijscholingen en andere bijeenkomsten binnen de zorg. Als intermezzo of afsluiting kan Anne Jan met zijn voorstelling een luchtige maar inhoudelijke bijdrage leveren aan uw evenement. Waarbij de voorstelling, indien gewenst, in overleg altijd nog meer voor de specifieke gelegenheid op maat gesneden kan worden. 

Binnenkort te zien in...

Meer speeldata van Anne Jan

Nieuws

Première!

Donderdag 14 december was het zover: de première van IIIII, de nieuwe voorstelling van Anne Jan. In een bijna uitverkochte Oosterpoort werd het een fantastisch mooie avond. Dank aan iedereen die er bij was! 

Meer nieuws