10 Dagen lang Glasnost op Noorderzon!

Vanaf donderdag 23 augustus presenteert Anne Jan, samen met Jelte Posthumus, weer 10 dagen lang de live talkshow Glasnost op Noorderzon. Na drie jaar op rij tijdens Noorderzon een dagelijkse live radioshow van drie uur te hebben gemaakt gaat Glasnost - hét Groningse journalistieke magazine over kunst en wetenschap - het dit jaar helemaal anders aanpakken op Noorderzon. Anne Jan en Jelte presenteren elke Noorderzonavond een totaal vernieuwde en verrassende live talkshow. Ze nemen je in sneltreinvaart mee langs alle onderdelen van het festival. 

Glasnost op Noorderzon is een interactief programma dat je in een spetterend uur op de hoogte brengt van het programma, de randactiviteiten en alle andere festivalperikelen van Noorderzon. Luchtig en grappig, maar ook serieus en inhoudelijk. Gesprekken met artiesten worden afgewisseld met publieksrecensies, eetrubrieken, columns en muziek. De show wordt elke avond afgesloten met een zinderend slotspel. Een bak gezelligheid en je steekt er ook nog eens wat van op!

Elke avond van 19-20u.
Lokatie: Terras op de Caroussel (Noorderplantsoen)
Toegang gratis

Anne Jan Toonstra